Series capaç d’acabar-te un filet de 2 quilos? Anècdotes de la Ruta 66
Por: RACC Blog
Al 1962, al Big Texan Steak Ranch, un popular restaurant d’Amarillo (Texas) al costat de la Ruta 66, un grup de vaquers va reptar a un membre de la quadrilla, famós pel seu voraç apetit, a menjar-se un descomunal filet que pesava 2 quilos. Les regles eren no aixecar-se de la taula, no rebre ajuda de ningú i acabar-se tot el filet sense vomitar. Expliquen les cròniques que l’interpel·lat va guanyar l’aposta devorant aquell gegantí tros de carn a la brasa en només 10 minuts i ho va completar amb una amanida, patates i pa. Fascinat, el propietari del local va instituir una tradició que dura fins avui dia: qualsevol comensal capaç de acabar-se fins el final i en menys d’una hora l’enorme filet a la brasa de 2 quilos de la casa menja gratis.
Aquesta és una de les anècdotes de la Ruta 66, la mítica carretera nascuda als anys 30 que uneix Chicago amb Los Ángeles durant gairebé 4.000 km, travessant 8 estats. Un itinerari cada vegada més visitat per turistes de tot el món i que viu un auge gràcies a l’empenta de molts ciutadans nord-americans. Has pensat mai en viatjar per aquesta ruta? El periodista Miguel Ángel Soto l’ha recorregut per complet i ens explica què no has de perdre’t. Vols saber-ne més? Aquí tens la revista RACC.