Sant Jordi 2016: Idees genials per a regalar-li

Por: RACC Blog

Aprofita l’oportunitat de demostrar com estimes la teva parella amb una sorpresa especial per al dia del llibre i de la rosa. Regala-li quelcom que li arribi al cor; un regal de què pugueu gaudir tots dos junts. Alguna cosa que no s’esperi. Descobreix les propostes disponibles per a aquest Sant Jordi amb la targeta RACC Master que t’oferim a continuació.

Una escapada
Has pensat quant fa que no sortiu sols un cap de setmana? L’encant d’una casa rural situada enmig d’un bell paisatge us farà oblidar les preocupacions diàries. Troba el vostre racó preferit per a desaparèixer, i gaudeix del 10% de descompte fent servir la targeta RACC Master a totes les cases anunciades.768_RocBlancHotels

Sopar íntim per a dos
Allarga aquest dia tan especial amb un sopar íntim en un restaurant amb encant. La teva parella segur que no s’ho espera; a la nostra pàgina web tens diferents restaurants per a escollir i amb descomptes a cadascun d’ells. Sopar per a dos? De seguida!slider-4

Una entrada a un festival d’estiu
Si sou dels que us agrada la música i no us perdeu cap concert a l’aire lliure, aprofita els descomptes fantàstics que t’ofereix la targeta RACC Master en la compra d’entrades per al festival de música Cruïlla, amb les actuacions de grans artistes nacionals i internacionals. Gaudiu plegats de la bona música i del bon temps.

Una nit de teatre
I si el que vols és sortir i passar una bona estona amb la teva parella o els teus amics, no et perdis els descomptes exclusius en teatres que t’ofereix la targeta RACC Master! Gaudeix d'”Art” amb un 15% de descompte, la promoció en el sopar amb espectacle “Cómico cómico”, entre d’altres.  Consulta la resta d’obres i activitats aquí.

Has vist quin munt d’idees diferents per a un Sant Jordi especial i diferent? Si tens alguna idea que et vingui de gust compartir amb nosaltres, pots deixar el teu comentari. Segur que més d’un cavaller t’ho agraeix!