Sabies que pots organitzar els teus continguts al navegador amb un sol clic?

Por: RACC Blog

Dragdis és una senzilla extensió per a Chrome, Firefox i Safari que et permet tenir ordenat al navegador el teu contingut preferit, tant si són pàgines web com textos, fotografies o vídeos. Amb un sol clic podràs conservar i organitzar tot allò que sigui del teu interès mentre navegues. Vols saber com instal·lar i utilitzar aquesta extensió? T’ho expliquem!

El primer que has de fer és instal·lar l’extensió Dragdis al teu navegador; això sí!, només està disponible per als navegadors Chrome, Firefox i Safari.

Arrossegar el contingut cap a la part dreta de la pantalla

Una vegada la tinguis instal·lada, si estàs navegant i veus alguna cosa que vols conservar, ja sigui una pàgina sencera, una porció de text, una fotografia o un vídeo, n’hi ha prou amb clicar i arrossegar el contingut a la part dreta de la pantalla. Allà es desplegarà una secció amb tots els teus grups (categories) i amb les carpetes interiors on podràs anar organitzant tota la informació.

Si accedeixes a Dragdis mentre estàs connectat al teu compte, al navegador apareixerà un mosaic amb tot el que hi has anat afegint. Tot plegat, organitzat en una estructura simple de carpetes i subcarpetes, que, a més a més, és totalment personalitzable.

Com pots veure, el funcionament és simple, còmode i ràpid, que és el que generalment es pretén amb aquest tipus d’aplicacions. No obstant això, té un problema important i és que no té aplicació per a mòbils. Què vol dir això? Que fins que els navegadors per a aquest tipus de dispositius no acceptin extensions, si utilitzes el mòbil o la tauleta podràs accedir-hi a través de la pàgina web, però no podràs afegir-hi continguts simplement arrossegant i deixant anar. Malgrat això, és una eina que et facilitarà molt l’organització del teu contingut preferit.

Prova d’instal·lar i utilitzar Dragdis, una reinvenció dels Favorits del navegador que porta aquesta funció bàsica més enllà. Des d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC estem a la teva disposició per explicar-te com funciona Dragdis al teu navegador. Si ets soci del RACC truca’ns al telèfon gratuït 900 35 14 34.