Sabies que l’Office arriba per fi a l’iPad?

Por: RACC Blog

Office iPadDesprés de més de quatre anys de la presentació de l’iPad i gairebé quatre des que va arribar al mercat, l’Office per a iPad ja està disponible a l’App Store. El paquet ofimàtic de Microsoft s’ha llançat en forma de tres aplicacions independents (Word, Excel i PowerPoint) a les quals cal afegir l’aplicació OneNote, que ja estava disponible. Gaudeix de tenir la teva oficina a l’iPad, que nosaltres t’expliquem com!

Microsoft tenia com a idea inicial mantenir l’Office en exclusiva per a les seves tauletes Surface i la resta de tauletes amb Windows 8, però les xifres han fet que hagi hagut d’abandonar aquesta idea i admetre que si vol ampliar el seu nombre d’usuaris ha d’estendre’s a altres plataformes. Hi ha molts usuaris d’iPad que fan servir Windows i el paquet Office de manera habitual, i als quals les aplicacions d’Apple (Pages, Numbers i Keynote) els resulten estranyes. Aquests són els que, sens dubte, més agrairan poder disposar de l’Office a la seva iPad.

Un èxit esperat

Similar a l’Office per a iPhone llançat l’any passat, aquesta nova versió té com a diferència i avantatge principal la seva optimització per a la pantalla més àmplia de les tauletes iOS d’Apple, la qual cosa fa que sigui un producte més atractiu per als que busquen aprofitar la plataforma coneguda de l’Office i la mobilitat de les seves iPad. A més, està optimitzada per utilitzar-se amb la interfície tàctil. Així que l’èxit sembla garantit i, de fet, en menys d’una setmana han assolit la xifra de 12 milions de descàrregues a l’App Store.

http://www.youtube.com/watch?v=frpsGFQ4AIY

Ara, amb l’Office 365, podràs veure i editar els teus documents a pràcticament tots els dispositius i ordinadors, ja siguin PC, Mac, o tauletes Windows i iPad. A més, encara que amb algunes limitacions, també podràs editar els teus documents directament en un navegador web, el que significa que podràs fer-ho des d’un ordinador que no és el teu o que no tingui instal·lat l’Office. Això sí, abans de començar a treballar, sempre hauràs d’accedir-hi amb el teu compte Office 365, que serà el compte que tinguis a live.com.

Office 365 per poder crear i editar documents

L’Office per a iPad de Microsoft és gratuït i, si només necessites veure documents o realitzar presentacions, no has de pagar res més. Però per editar i crear documents, has de tenir una subscripció a l’Office 365, el preu de la qual és d’uns 99 € per any.

Ara la pregunta que es fan els usuaris d’Android és: quan sortirà l’Office per a Android? Microsoft no s’ha pronunciat sobre aquest tema i la realitat és que la versió per a la plataforma de Google no apareix a cap previsió ni a curt ni a mitjà termini.

I recorda… Des d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC estem a la teva disposició per aclarir-te qualsevol dubte sobre el nou Office per a iPad. Si tens contractat el servei, saps que pots trucar-nos al telèfon gratuït 900 35 14 34.