Sabies que amb Music Key no podràs parar d’escoltar la teva música?

Tags: ., , tecnología

Por: RACC Blog

Music KeyYouTube ha anunciat el llançament de Music Key, la seva pròpia plataforma de reproducció de música en streaming. Amb una quota mensual de 9,99 euros, podràs accedir a un catàleg de vídeos i cançons dels teus músics preferits sense interrupció de publicitat.

Google no ha volgut crear una aplicació nova per a Music Key i, per tant, la nova plataforma musical de YouTube quedarà integrada com un servei més tant al web com a les aplicacions per a mòbils, tauletes i televisors.

A més, el nou servei surt en versió beta, per la qual cosa serà necessària una invitació per provar-lo. Els usuaris amb accés a aquesta prova tindran sis mesos d’ús gratuït. De moment no hi ha data per al llançament definitiu ni se sap com funcionarà el repartiment d’invitacions, però, ara com ara, el servei en aquest mode estarà disponible a set països, entre ells Espanya.

Una vegada que obtinguem la subscripció, tindrem una opció que ens permetrà crear llistes i reproduir-les sense anuncis, amb connexió o sense. L’opció d’emmagatzematge a la memòria cau ens permetrà desar el vídeo (720p o 480) i la pista de so, per descomptat. El seu funcionament s’assembla al d’altres serveis: es quedarà emmagatzemat al nostre dispositiu fins a un màxim de 30 dies sense connexió.

La reproducció de música serà ininterrompuda, fet que ens permetrà saltar a una altra aplicació o apagar la pantalla sense preocupar-nos que deixi de sonar. Totes les llistes que emmagatzemem offline ho faran amb el seu vídeo respectiu. Els temes que no tinguin videoclip es pujaran també, però s’utilitzarà una caràtula predeterminada com a imatge.

Les cançons estan penjades i acordades amb les discogràfiques, així que en aquest aspecte el servei ofereix certa seguretat.

A nivell tècnic, YouTube Music Key és molt semblant als seus competidors. Realment la diferència que el desmarca de la resta és que no es tracta d’un servei purament basat en la música: és la part musical altament usada d’un servei de vídeo que se separa per poder-la aprofitar més.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb aquest nou servei de Google, recorda que pots trucar al Servei d’Assistència Informàtica Premium 24 h del RACC. Estem a la teva disposició per explicar-te més detalls sobre el nou servei Music Key de YouTube. Truca’ns al telèfon gratuït 900 35 14 34.