RACC Magazine, la nova revista digital del RACC

Por: RACC Blog

RACC Magazine

Ja tenim aquí la nova revista digital gratuïta del RACC per a PC, tauletes i smartphones! Entra a magazine.racc.cat i descobreix una publicació digital diferent amb temes sobre el món de l’automòbil, els viatges, la mobilitat, novetats del Club i descomptes exclusius per a socis.

Gratuïta, mensual i amb col·laboradors especialitzats, RACC Magazine té un to modern i està pensada per a ser llegida, però també per a tocar i escoltar. Per això inclou un estil gràfic molt modern, vídeos, fotos, links i interactivitat perquè visquis una experiència única des de la teva tauleta, smartphone o PC. T’ho perdràs?

Aquest mes…

Aprofitem el recent llançament al mercat del nou Beetle i repassem la història del mític Escarabat de forma divertida i interactiva. Vols personalitzar el teu?

Avisem, ens encanten les històries en primera persona. Descobreix com actua l’equip de rescat sanitari de l’helicòpter RACC i coneix l’experiència d’un soci al que el RACC va ajudar durant un greu incident mèdic de viatge a l’estranger.

Estàs pensant en escapar-te un cap de setmana? Vine amb nosaltres a la Roma més desconeguda: on prendre el millor capucchino, quin museu d’art contemporani visitar o on disfrutar del típic aperitiu romà…

Estem marejats per les senyals de velocitat. En algunes carreteres n’hi ha una cada 20 segons al volant! Puja amb nosaltres al cotxe i et mostrem a on.

Saps que no sempre allò més barat és millor. T’ajudem a contractar la pòlissa més adequada pel teu cotxe, sense dubtes i amb les prestacions exclusives del RACC.

Exclusives són les ofertes i avantatges que tindràs com a soci. Descobreix les millors d’aquest mes. Per exemple, contracta una tarifa plana pel teu mòbil i emporta-te’n una altra de gratuïta durant un any!

Registra’t a en www.racc.cat

Si això només és el primer número, imagina’t rebre RACC Magazine cada mes de forma gratuïta al teu correu. Amb més reportatges, informació pràctica i descomptes. T’interessa? Oblida’t de buscar-la, registra’t a www.racc.cat i te l’enviarem puntualment cada dia 1.