RACC Magazine de juny: Àngel Llàcer se’n va al teatre

Por: RACC Blog

RACC Magazine junyÀngel Llàcer vol convertir-se en un home de teatre. Aquest soci RACC, conegut especialment per la seva faceta de presentador a la TV, té un llarg recorregut al món del teatre i, especialment, el musical. Us agraden els musicals? L’entrevistem i ens explica que està preparant un ‘Petit Príncep’ molt especial amb la productora La Perla 29: “Tractarem amb molta delicadesa aquest espectacle, perquè agradi a grans i petits.” Llàcer vol emocionar i fer sentir coses a l’espectador, als escenaris i quan en parla. Vols descobrir-ho? Entra al nou número de RACC Magazine!

Altres temes de RACC Magazine del mes de juny:

  • Que no pari l’espectacle, perquè comença el ‘RACC&Roll’! Un estiu ple de festivals amb preus exclusius pels socis RACC. El periodista Pere Navarro descobreix els artistes i les claus del Cruïlla, Cap Roig Festival, Grec, un triplet musical de primer nivell per viure també amb els més petits de casa. Ah! I al final del reportatge… sorpresa musical amb els discs d’aquest estiu!
  • T’expliquem també com funcionen i com s’han d’utilitzar els sistemes de frenada en motos lleugeres. Sabies que el CBS i l’ABS reduirien en un 20% l’accidentalitat de les motocicletes i els escúters? Antoni Capilla redacta al detall com es frena més segur sobre la moto amb un d’aquests sistemes, o combinant-los, tant per als conductors experts com per als menys habituals, davant de situacions d’emergència.
  • Ens agraden les motos. Segures i al Circuit. S’acosta el GP Monster de Catalunya de MotoGP i Jordi Mateu recorda els 10 moments clau d’aquest GP històric on el RACC participa com a organitzador i ha format històricament pilots de podi. No et perdis com viuen la pressió de córrer a casa pilots com Pedrosa, els germans Espargaró o Marc Márquez: premsa, familiars, fans i moltes emocions.
  • A punt per viatjar? Tenim ganes de sol i platja, i et recomanem les més espectaculars de què pots gaudir més enllà de la tovallola. No te les revelem… Carmen Vieitez t’espera a la secció de Viatges amb platges de cine, ruïnes prehistòriques, aquaris naturals i tabernes arran d’aigua. I si ets més amant de muntanya, cap problema: Suïssa t’espera amb un especial de panoràmiques espectaculars als cims més alts d’Europa on hi podràs arribar en moderns telefèrics i fins i tot en tren.
  • Els #EmprenedorsRACC expliquen un número més els seus projectes a la periodista Susanna Ginesta. Somnis que es fan realitat amb molt esforç i dedicació, i que segur que us agradaran: joieria moderna i artesana, una ruta de rutes a peu pels Pirineus o cursos en línia d’humanitats i història antiga.

Recorda que si vols compartir el teu projecte emprenedor ens ho pots explicar a través del correu electrònic revista@racc.es.