RACC Magazine d’abril: “Ser jove en una sèrie d’èxit”

Por: RACC Blog

RACC Magazine abril 2014L’actriu i sòcia RACC Joana Vilapuig va començar al teatre, rodant la pel·lícula Herois (2010) va descobrir que volia ser actriu i després ha triomfat a la televisió com a protagonista de Polseres vermelles, la sèrie de més èxit produïda per TV3. L’èxit de la protagonista a portada del RACC Magazine abril és compartit amb la família: “el meu avi era pintor, a casa he viscut l’art i no els va sorprendre que em volgués dedicar a la interpretació. A més, la meva germana també va sortir a Polseres!”.

La jove actriu protagonitza la portada del nou número de #RACCMagazine, la revista digital del RACC que pots consultar cada mes al teu PC, tauleta o smartphone. Ens varem trobar amb ella al Museu del Gas de Sabadell, la seva ciutat natal, i ens va captivar la seva senzillesa tot i l’èxit desbordant de la sèrie amb més fans produïda a Catalunya. “En una sèrie de tanta audiència has de tocar de peus a terra. Jo vaig tenir sort de viure un èxit compartit amb tots els protagonistes. Sóc dues persones diferents: quan actuo i quan no”. No et perdis l’entrevista (també en vídeo!) d’aquesta sòcia RACC que ha triomfat amb una història d’hospital i amb un futur prometedor en la interpretació.

Altres temes de RACC Magazine del mes d’abril:

  • Vols conèixer més socis amb històries interessants? Parlem amb #EmprenedorsRACC que ens expliquen els seus projectes. Ells han respost a la crida de la nostra revista, i després d’entrevistar-los hem descobert idees en marxa interessants i sorprenents: un sistema de control d’horari des del telèfon mòbil, una fàbrica de “tortillas” mexicanes aptes per a celíacs o una plataforma per finançar empreses amb inversors internacionals. Volem ajudar a difondre més casos, volem conèixer més socis emprenedors. Recorda que si vols compartir el teu projecte només has d’explicar-lo a través del mail revista@racc.es.
  • Al nou número de RACC Magazine hi trobaràs més temes sobre motor, viatges i mobilitat. Vols saber quines són les 10 carreteres amb més risc d’accidentalitat? Et detallem els trams amb un risc molt elevat i elevat de patir un accident a Espanya, i expliquem com el RACC ha participat en l’estudi EuroRAP que ho analitza. Més carretera: hem provat el nou Audi A3! Sabies que a Espanya el passat 2013 es van vendre 70.498 turismes sedan, un 10% del global de matriculacions? Triomfen els compactes amb maleter gran, i el nou model de les quatre anelles a més amb adrenalina esportiva.
  • Esteu pensant ja en les vacances? Nosaltres també… Us agraden els espais naturals? A nosaltres també… Us proposem quatre destins on mana la natura: Croàcia, Islàndia, Nepal i Costa Rica. Dediquem la secció de viatges a llacs units a través de cascades d’aigua maragda, glaceres i camps de lava, piscines a l’aire lliure i platges de sorra blanca i aigües turqueses.
  • Mentre no arriben las vacances, el RACC també t’ofereix avantatges exclusives per la llar, la família, telefonia mòbil o l’oci. Pels amants de la música, per exemple, us avancem un 15% de descompte en l’abonament del Festival Cruïlla Barcelona.

I és que ser del RACC té molts més avantatges del que t’imagines! Per exemple, rebre cada mes de forma gratuïta la revista digital RACC Magazine.