No tens preparada cap sorpresa per Sant Valentí? Idees d’última hora

Tags: ., ,

Por: RACC Blog

14 de febrer, Sant Valentí. Vas just/a de temps i encara no tens res pensat per a demostrar el teu amor a la teva parella? Et podem ajudar amb algunes idees d’última hora. Pren nota dels nostres suggeriments, són apostes segures i les pots aconseguir amb descomptes especials senzillament per ser soci del RACC.

  • Un sopar amb espelmes. Complementeu la vostra nit més romàntica i íntima amb un sopar en algun dels magnífics restaurants que et suggerim. És un regal amb què sempre l’encertaràs perquè sigui una vetllada inoblidable per a tots dos. Consulta els diversos descomptes (alguns 2×1!) que pots obtenir amb la targeta RACC Master.

Restaurant 'Els Pescadors' a BarcelonaRestaurant “Els Pescadors” a Barcelona

  • Somriures per a dos. Deixa parada la parella. Per Sant Valentí, ofereix-li alguna cosa diferent; pots portar-la al teatre per riure junts amb alguns dels monòlegs més divertits de la cartellera teatral que ofereix el Club de la Comedia. Pots comprar les entrades on-line.

Descomptes RACC TeatreNits d’humor amb el Club de la Comèdia

  • Nit temàtica. Un sopar ambientat en la Barcelona medieval pot ser un regal original per als sentits. Al Palau Requesens podreu traslladar-vos a aquella època, i després d’una visita guiada pel Barri Gòtic, gaudireu d’un sopar inspirat en al cuina catalana dels segles XIV i XV. En acabat, un expert oferirà una petita xerrada per a conèixer els secrets i llegendes d’aquest període de la història.

Sopars amb molta històriaSopars amb molta història

  • Un plaer compartit. Regaleu-vos una sessió de relaxació autèntica en un centre termal inigualable: al Magma Centre Lúdic Termal, a Santa Coloma de Farners, hi trobareu tractaments spa de tot tipus, massatges i serveis estètics, que segur que la teva parella agrairà com a regal de Sant Valentí. Et recordem que amb la targeta RACC Master obtindràs el 20% de descompte en l’entrada de 3 hores.

Centre Lúdic TermalRelaxar-se en un centre lúdic termal

  • Una escapada de relaxació. Si Sant Valentí és una d’aquelles oportunitats escasses que teniu per a escapar-vos plegats, encara que sigui a prop de casa, què et sembla gaudir d’una estada a l’Hotel Roc Blanc d’Andorra la Vella, relaxar-vos a l’spa termal i completar-ho amb un sopar romàntic en alguna de les acollidores cabanes de muntanya que hi ha al Principat?

Una escapada íntima per a dos a AndorraUna escapada íntima per a dos a Andorra

Sigues original, regala assistència mecànica. No et convencem? Vols fugir dels convencionalismes i tenir amb la parella un detall molt, molt original? Una altra opció per aquest Sant Valentí és donar d’alta la parella com a soci/sòcia del RACC. Ho pots fer ràpidament on-line, i comptarà amb l’assistència líder per als seus viatges i llar. Tens més informació aquí.

Aquesta és una petita mostra de totes les idees que pots trobar a la nostra zona de socis. Està a la teva disposició perquè reservis en pocs minuts …i feliç Sant Valentí!