Ho tens tot per a la temporada d’esquí?

Por: RACC Blog

Mentre preparem tot el necessari per practicar un dels nostres esports preferits, podem repassar el que necessitem per a una escapada a la neu. Perquè comença la temporada d’esquí!

temporada d'esquí

Són tres les claus que hem de tenir en compte per passar-nos ho bé des del primer minut durant la temporada d’esquí: la indumentària, la protecció i la seguretat.

Indumentària. Coneixes l’expressió “vesteix-te com una ceba”? Doncs aquesta és la tècnica idònia per anar a esquiar. Tres capes: la primera, per a assegurar-nos una pell seca; la segona, jerseis i folres polars per preservar la calor corporal; i la tercera capa, aïllant, perquè ens protegeixi del fred.

Protecció. Protecció solar, casc i ulleres són fonamentals per practicar l’esquí sense por a conseqüències desagradables. Pel que fa a les botes, és important anar a centres especialitzats en material d’esquí, que ens assessorin bé per triar el millor material en funció del nostre nivell. Han de ser de qualitat per evitar lesions quan esquiem.

Seguretat. Finalment, és molt recomanable fer-se una assegurança d’esquí, ja que la nostra pròpia inexperiència, la velocitat o l’afluència d’esquiadors a les pistes ens pot donar algun ensurt. Hi ha assegurances puntuals (per dia) o bé que cobreixen tota la temporada, i la majoria inclou cobertura d’assistència mèdica, retards en el mitjà de transport, rescat en pista, robatori, pèrdua o deteriorament del material i el reemborsament del forfet o la pèrdua de classes d’esquí a conseqüència d’un accident. Descobreix totes les opcions que t’ofereix l’assegurança d’esquí del RACC aquí.

Un cop vestits, equipats i assegurats, només ens queda adquirir els forfets. El nostre consell és no fer-ho a les pistes sinó anticipadament, a través d’internet o a la teva agència de viatges. D’aquesta manera, a més d’estalviar-te les temibles cues, si hi vas a primera hora podràs viure la sensació única de lliscar per les pistes buides i acabades de “pentinar”. Tot un luxe!