Fes turisme a ritme de festival!

Por: RACC Blog

Cada estiu arriba la calor, la cerveseta, les excursions… i, evidentment, els festivals de música. Si la música és una de les teves passions i et ve de gust veure els teus grups preferits en directe, estudia els cartells i tria el que més t’agradi. Hi ha propostes per a tothom.

Festivales de veranoFoto: josemanuelerre

  • Festival Cruïlla (Barcelona): Com ja és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, el parc del Fòrum acollirà els dies 11, 12 i 13 de juliol les actuacions de Calle 13, Txarango, Mackelmore&Ryan Lewis, Sara Pi, Bongo Botrako, Angus&Julia Stone, Santos, Several Futur feat, Exxasens, Nueva Vulcano, Damon Albarn, Joan Dausà, entre d’altres. Les propostes són molt variades perquè vibris amb tot tipus de música, des del hip hop, indie-folk, soul… Recorda que per ser soci del RACC podràs aconseguir descomptes substancials tant en les entrades puntuals com en l’abonament per a tot el festival. Ah! I com a novetat, enguany s’han programat concerts especials per a gaudir-ne en família.

http://www.youtube.com/watch?v=zWi2Kj5D4fc

  • Cap Roig Festival (Girona): No és estiu sense el Festival de Cap Roig, a Calella de Palafrugell. En un entorn idíl·lic, com és el castell de Cap Roig, en plena Costa Brava, pots assistir a algun dels concerts que s’han previst entre el 4 de juliol i el 15 d’agost. Ni més ni menys que Elton John, Barbara Hendricks, Placebo, David Bisbal, James Blunt, Duncan Dhu, Super3 El Musical, Hombres G, Els amics de les Arts, Els Pets, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Bryan Adams, Luz Casal, Dani Martin i Pet Shop Boys hi actuaran aquest any. Com en el cas del Festival Cruïlla, també al Festival Cap Roig disposes de descompte, amb la targeta RACC Master i comprant al web del festival.

Vols conèixer més detalls sobre els festivals que recolza el RACC aquest estiu (Cruïlla, Cap Roig i Grec)? Tens més informació a RACC Magazine.

  • Festival de Jazz Vitoria-Gasteiz (Àlaba): Trenta-vuit edicions porten els organitzadors d’aquest festival oferint les millors actuacions del panorama del jazz. En aquesta edició, que tindrà lloc entre el 14 i el 19 de juliol, el cartell s’ha superat, perquè podrem veure Chucho Valdés, l’orquestra Buena Vista Social Club, Noa, Miguel Poveda, Paul Anka, Gospel-Take 6, Trombone Shorty & Orleans Avenue, Dr. John “Homenaje a Louis Armstrong” i Chano Domínguez i el Niño Josele, que presentaran disc i homenatjaran el mestre Paco de Lucía.
  • Festival On Fire (Pamplona): Pamplona s’incorpora per primer cop al circuit dels festivals d’estiu amb una proposta molt atractiva per als amants del flamenc, declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Entre els dies 26 i 31 d’agost la capital navarresa acollirà la primera edició del festival flamenc On Fire on podrem veure i escoltar noms tan consagrats en aquest gènere com José Mercé, Estrella Morente, Niña Pastori, Sara Baras, Tomatito Sexteto, Pepe Habichuela, Kiko Veneno, Karime Amaya, el Junco, entre d’altres. A més, per a completar l’oferta, s’ha organitzat paral·lelament una jornada-ruta gastronòmica de pinchos perquè l’experiència al festival sigui inoblidable.
  • Festival Starlite (Marbella): Al llarg d’un mes (des del 23 de juliol al 23 d’agost), aquest festival prestigiós de Marbella comptarà amb les actuacions de Julio Iglesias, Tom Jones, Miguel Poveda, Gloria Gaynor i Marta Sánchez, Rosario, Ricky Martin, Josep Carreras i Ainoha Arteta, Dani Martín, Kool&Gang, Alejandro Sanz… La llista és interminable. Si tens pensat recórrer la costa andalusa, reserva’t algun dia per a gaudir d’un bon concert.