De vacances? Evita imprevistos i garanteix la teva tranquil·litat amb l’assegurança de salut del RACC

Per: Revista RACC

El 52,08% de les incidències durant els viatges es deu a motius de salut. No posis en risc les teves vacances i gaudeix-ne amb cobertures adaptades a les teves necessitats. Et mostrem els punts clau d’una bona assegurança i tot el que t’ofereix el RACC.

Serveis de medicina on-line: Sempre que sigui possible, estalvia’t desplaçaments innecessaris i llargues cues en centres sanitaris. Assegura’t que inclogui consultes per telèfon, xat o videotrucada amb especialistes i medicina general per aconseguir una atenció ràpida des de qualsevol lloc.

Garanties sanitàries: Comprova els serveis que cobreix (assistència ambulatòria, urgències o ingressos hospitalaris) i els seus límits. Revisa els processos de  sol·licitud d’autoritzacions mèdiques i restriccions rellevants.

Despeses mèdiques a l’estranger: Aprofita els beneficis de la cobertura de despeses mèdiques durant els teus viatges fora del país, i estalvia temps i diners en cas d’emergència.

Medicina 24 hores i prediagnòstic en només 3 minuts: Amb el servei de telemedicina de l’assegurança de salut del RACC, avaluem els teus símptomes amb una imatge, un xat o una videotrucada i t’oferim tractament (amb receptes on-line). Disposem de fi ns a 14 especialitats!

Àmplia xarxa de professionals mèdics: L’assegurança de salut del RACC inclou prop de 44.000 serveis mèdics i 4.000 serveis de benestar, a més de 4 opcions de productes adaptables i una app per sol·licitar autoritzacions o utilitzar la teva targeta digital.

Cobertura internacional: A més de la cobertura de 15.000€ que inclou l’assegurança, el RACC t’ofereix assistències en viatge addicionals que poden incloure la repatriació il·limitada o la cancel·lació. Consulta assistències i garanties a www.racc.cat.

Contracta-la des de només 18€ al mes.Truca’ns al 900 242 242 o ves a l’oficina RACC més propera per obtenir assistència personalitzada.