Bons plans low cost en família

Por: RACC Blog

Com que la pujada de gener de vegades s’allarga fins ben entrat el mes de febrer, et proposem alguns plans en família que us faran passar una bona estona sense haver de saltar-se el pressupost del mes. Reserveu el dia a la vostra agenda i a gaudir com nens.

Assistiu junts a una gran història de pirates. La prestigiosa companyia de teatre Dagoll Dagom ha volgut celebrar el seu 40è aniversari amb un dels seus musicals més emblemàtics: Mar i cel, tot un clàssic del teatre musical de Catalunya. Si als teus fills els fascinen les històries de pirates, no us perdeu l’espectacular escenografia que la companyia ha muntat per recrear la pirateria que existia a la Mediterrània durant el segle XVI. Sens dubte rebran una classe d’història amena i sorprenent, i que a més té descompte amb la targeta RACC Master.

 Mar i CelUna de les escenes de Mar i cel.

Exploreu la vostra creativitat (Bilbao). Els teus fills tenen vena d’artista? Doncs no us perdeu les activitats que organitza el Museu Guggenheim de Bilbao on els petits podran explorar, crear i pintar per aconseguir fer les seves primeres obres d’art. Tant el taller Baby Art, pensat per a infants d’entre 6 i 24 mesos, com el taller Pensa en gran, adreçat a famílies i nens (d’entre 6 i 10 anys), us endinsaran en un món creatiu on tots podreu potenciar la vostra imaginació.

GuggenheimExterior del Museu Guggenheim de Bilbao.
Foto de Vicente Villamón

Gaudiu a la neu amb forfets low cost a tot el Pirineu. Si us ve de gust fer una escapada a la neu i descobrir pistes noves us podeu apropar a l’estació d’esquí de Porté-Puymorens, a la regió del Llenguadoc-Rosselló. Compta amb 28 pistes, ofereix un ambient familiar i sol tenir bona neu per iniciar-se en aquest esport. A més, els preus són populars, ja que pel fet de ser soci del RACC els teus fills pagaran 21 € per tota una jornada i tu, només 26 €. Us animeu?

Porté-PuymorensL’estació francesa té 45 quilòmetres
de domini esquiable.

Fa molt que no pugeu a Montserrat? Si vols anar d’excursió amb els nens però sense que s’esgotin, una opció molt còmoda i agradable és visitar la muntanya de Montserrat i la seva abadia per gaudir de les vistes que ofereix el tren cremallera que us portarà en només 15 minuts al Santuari. Un cop allà podreu visitar el Parc Natural o la Santa Cova amb els funiculars. Els nens al·lucinar amb el paisatge de conte que ofereixen aquestes muntanyes misterioses.

MontserratEl tren cremallera i el funicular tenen
vistes extraordinàries d’aquest parc natural.

Balleu i canteu al musical Sister Act (Barcelona). No has portat mai els teus fills a un musical? Doncs no us perdeu Sister Act, que ve de triomfar a Broadway i a Londres i us farà passar una estona molt divertida. Ah!, i pel fet de pagar amb la targeta del RACC obtindreu descompte a algunes de les funcions.

Sister Act

Aquestes petites mostres d’activitats i escapades low cost van bé per a tota la família, ja que us ajuden a viure moments inoblidables i irrepetibles i a desconnectar de les rutines familiars. Si us animeu a programar alguna sortida recordeu que el Servei de Viatges del RACC us pot ajudar a gestionar les reserves i que amb la vostra RACC Master podeu aconseguir substanciosos descomptes en moltes activitats.