Aprèn a fer la maleta com un professional

Por: RACC Blog

Arriben les vacances, però abans de gaudir d’un descans ben merescut cal fer la maleta. Si ets dels que carrega un equipatge XXL i després no trobes res del que necessita, o si vols viatjar només amb una maleta de cabina per a no pagar la facturació, et presentem algunes pautes que t’ajudaran a fer la maleta com un professional.

Fer la maleta com un professional

1) Comença planificant amb antelació: partint del número de dies del viatge calcula el total de peces de roba que necessitaràs i no incloguis més de les imprescindibles. Vuit parells de sabates per a una escapada ràpida? Segur que pots prescindir d’algun.

2) Adequa l’equipatge a la teva destinació: consulta la previsió del temps i considera quines activitats faràs. No és el mateix una sortida esportiva que un viatge a una gran ciutat, i es tracta de ser realista: segurament pots prescindir del vestit de neoprè durant el safari…

3) La clau final: maximitza l’espai de la maleta. El protagonista del vídeo aconsegueix omplir una bossa de cabina amb tot allò necessari per a un mes de viatge: hem comptat 8 parells de mitjons, 21 samarretes, 3 pantalons, 2 jerseis, tovallola, sabates i xancles… Pren nota de la seva tècnica!

.

No et podem ajudar a preparar la maleta, però podem enviar-te els objectes de primera necessitat que hagis oblidat: medicaments, claus… Truca al 902 106 106 les 24 h. i els farem arribar on et trobis.