9 raons per comprar una bicicleta elèctrica

Por: RACC Blog

Les e-bikes són una de les millors opcions per moure’s en zones urbanes. A bicipediaracc.cat disposes de més de mil models perquè puguis trobar la que s’adapta millor al teu estil de vida.

Elegant i sense suar

Amb la pedalada assistida, podem dosificar l’esforç en qualsevol moment, de manera que el nostre organisme es termoregula més bé. No arribarem suant a la destinació encara que sigui en una zona elevada o faci calor.

Trajectes més llargs

L’ajuda del motor elèctric anima els usuaris d’una e-bike a augmentar el radi màxim dels seus desplaçaments quotidians, ja que poden mantenir una velocitat de creuer mitjana més alta.

Més llibertat

Com que es tracta d’un vehicle autònom i individual, no depenem d’horaris de trens o autobusos, o de limitacions de capacitat.

Pujades que semblen planes

El motor d’assistència actua quan exercim pressió al pedal. D’aquesta manera, fins i tot en pujada podrem avançar ràpidament sense cansar-nos.

Més capacitat de càrrega

La potència del motor elèctric, acompanyada d’un disseny adequat del quadre i els components, permet que puguem portar càrregues addicionals, com ara la compra, la cadireta infantil, etc.

Estalvi segur

L’electricitat és més econòmica que la gasolina. Amb una tarifa de 0,15 euros per KWh, amb 10 euros podem carregar una bateria de 500 Wh unes 125 vegades i fer fins a 6.000 km (és a dir, 50 km al dia durant 4 mesos).

Millora de la forma i l’ànim

L’exercici de pedalada suau –l’equivalent a anar per terreny pla o gairebé pla– ajuda a mantenir la salut i la forma, i, alhora, activa la secreció d’endorfines i serotonina.

Sense sorolls ni gasos

Són vehicles silenciosos i eficients i ajuden a mantenir més net l’aire de les ciutats. A més, com que són menys exigents que una bici convencional des del punt de vista físic, la podem fer servir amb mascareta.

De dilluns a diumenge

La mateixa e-bike que fem servir entre setmana per anar a la feina o portar els nens a l’escola també ens serveix per sortir d’excursió i gaudir de la natura en el nostre temps lliure.

Consulta bicipediaracc.cat i holabici.com i tria fàcilment la bicicleta elèctrica que s’adapti millor a les teves necessitats i les de la teva família.

 

Font: Revista RACC per Sergio Fernández Tolosa