Les millors escapades a la neu

Por: RACC Blog

Aficionados al snowboard

Aficionats a l’snowboard. Imatge: total 13

Ets dels que prefereixen l’encant de les muntanyes nevades a la sufocació de les platges a l’estiu? T’apassionen els paisatges blancs i la sensació d’entrar en calor tot prenent un brou calent al costat d’una bona llar de foc? Si és el teu cas, les següents propostes et conquistaran. Pots consultar ofertes i preus al web de la nostra agència de viatges.

Atreveix-te amb l’snowboard a Grandvalira (Andorra)
Si vols experimentar la sensació de “surfejar” sobre la neu, a l’estació Grandvalira ofereixen classes d’snowboard, tant col·lectives com individuals, per iniciar-te o perfeccionar la teva tècnica. És només una opció dins de l’ampli ventall de possibilitats que ofereix aquesta estació andorrana.

Cap de setmana a la Vall d’Aosta (Itàlia)
Escapa’t a Aosta, la capital d’aquesta regió situada de ple als Alps italians, i no només podràs practicar esports de neu a la veïna estació de Pila (s’hi accedeix còmodament mitjançant un telefèric). La impressionant arquitectura romana és un altre dels seus principals encants. La Vall d’Aosta també és famosa per la bellesa dels seus castells medievals i, com no, per estar situada a la falda d’un dels cims més famosos del món: el Mont Blanc.

Estany de Sant Maurici

Estany de Sant Maurici. Imatge: Jordi Marsol

Escapada en família a Espot Esquí (Lleida)
Transmetre als més petits de la casa la passió per la neu és més fàcil en estacions com Espot Esquí, que va obtenir el certificat de turisme familiar el 2013. No en va compta amb un parc lúdic on els nens podran gaudir de les seves pistes de trineus i de tubbing. Situada molt a prop del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, ofereix la possibilitat de fer excursions amb raquetes de neu per la zona.

Prova l’esquí nòrdic a Benasque (Osca)
L’estació de Llanos del Hospital està especialitzada en esquí de fons. La seva ubicació privilegiada (al Parc Natural Posets-Maladeta) la fan una estupenda opció per gaudir de l’esquí de muntanya mentre contemples paisatges espectaculars des de qualsevol de les seves tres pistes.

Desplaça’t amb un trineu estirat per gossos a Tromso (Noruega)
Situada al nord de Noruega, els voltants de la ciutat de Tromso són un paradís per als amants de la natura i els paisatges nevats. Les opcions per recórrer els seus bells paratges són diverses: amb trineu de gossos, amb raquetes… Durant l’hivern, a més, les aurores boreals són freqüents. Amb sort podràs contemplar meravelles com les que mostra el següent vídeo:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YhApGHAVPFs?rel=0&w=640&h=360] I recorda que, davant de qualsevol incidència, l’assegurança d’esquí del RACC t’ofereix cobertura a les estacions d’esquí europees. Disposa de diverses modalitats que s’adapten tant als esquiadors ocasionals com als habituals.