Els millors llocs per a iniciar als petits en l’esport de neu

Tags: ., esquí, ,

Por: RACC Blog

nens_esquiFa un parell de mesos us donàvem pistes per a gaudir al màxim de l’esquí. Avui us explicarem com ajudar els vostres fills a iniciar-se en l’esquí.

Si vols pujar a esquiar i que els teus fills aprenguin amb tota seguretat, el més aconsellable és que contractis els serveis de les escoles d’esquí de les estacions, on un monitor expert els ensenyarà la millor manera de lliscar per les pistes. A continuació t’oferim algunes de les propostes més interessants que pots trobar:

La Molina (Cerdanya): A més de les 17 pistes vermelles i 7 negres de què disposa aquesta estació de la Cerdanya per als esquiadors més experts, les instal·lacions compten amb 13 pistes verdes i 16 de blaves que es caracteritzen per l’amplada, per la qual cosa tots podreu gaudir igual de la neu. L’estació compta també amb una escola d’esquí, amb més de 50 anys d’història, que ofereix diverses modalitats de cursos: classes d’esquí particulars o col·lectives, amb un professor particular de mig dia o d’un dia sencer, o d’una setmana. Hi ha ofertes per a famílies, amb un paquet de 2 forfets d’adult més 2 per a menors de 18 anys per 120 €. També es poden llogar trineus o baixar amb tubbing, una mena de barca de goma.

La Masella (Cerdanya): La Masella, a part de l’escola d’esquí, ofereix un jardí de neu, un lloc idoni perquè els nens i nenes de 3 a 6 anys aprenguin a esquiar i passin un dia divertit. Fins i tot disposen d’una caseta llar d’infants per a acollir als més petits, de 18 mesos a 3 anys, mentre tu gaudeixes d’unes baixades. Aquestes instal·lacions estan protegides i condicionades per a cobrir totes les seves necessitats.

Candanchú (Osca): Aquest domini posa a disposició dels petits Candanchulandia, un recinte controlat on els nens de 2 a 7 anys podran tenir el primer contacte amb la neu, i on rebran les primeres classes d’esquí en un ambient lúdic. L’escola d’esquí de Candanchú, una de les més antigues de la Península Ibèrica, ofereix classes particulars de mitja jornada o jornada sencera, individuals o en grup, d’una setmana o de cap de setmana de durada per a totes les edats.

Javalambre (Terol): En aquestes instal·lacions al sud de Terol trobaràs un ambient d’allò més familiar i tranquil. Disposa d’una àrea de trineus i jardí de neu per als més petits, atès per personal que els vigila. A l’escola d’esquí ofereixen classes per a nens, individuals o col·lectives, en què els teus fills podran aprendre a lliscar sobre la neu.

Sierra Nevada (Granada): És ideal per a anar-hi amb la família, perquè podreu gaudir d’un jardí infantil per a nens de 3 a 6 anys on se’ls ensenya a esquiar. A més hi ha grans descomptes per a les famílies, perquè ofereixen el passi gratuït per als nens i nenes menors de 5 anys, i una tarifa reduïda per a nens de 6 a 14 anys.

Vols saber com és una lliçó d’esquí per a principiants a l’escola d’esquí de Sierra Nevada? Mira-ho en aquest vídeo:

Arinsal-Pal, Vallnord (Andorra): L’escola d’esquí d’aquesta estació ofereix la modalitat Snow Plus, un programa complet de cursos infantils, a partir dels 6 anys, amb sis hores de classes personalitzades que inclou el trasllat hotel-estació-hotel. A més, les instal·lacions disposen de 2 jardins de neu (Pekepark) on se’ls ensenya a construir iglús i ninots de neu, i 2 Babyclubs per a nens i nenes d’1 a 4 anys, on uns monitors s’encarregaran de distreure els teus fills mentre tu esquies.