Comença l’espectacle de la F1 amb més incògnites

Tags: ., , F1

Por: RACC Blog

Fórmula 1 - 2014

Foto: ph-stop

La cita tradicional que obre el Mundial de F1 ja és aquí: Melbourne. Aquesta temporada la infinitat de novetats a l’apartat tècnic és molt llarg; algunes ja les vam avançar en articles anteriors.

És un fet que la primera cursa sempre aporta un punt d’incertesa i enguany s’acumulen canvis de tot tipus, amb la qual cosa el resultat final de la cursa pot ser sorprenent.

El circuit de Melbourne és un traçat urbà, motiu pel qual els monoplaces es troben un asfalt amb adherència nul·la, sense restes de goma que permetin rodar ràpid. Això sí, l’ambient és fantàstic i l’afició ordenada i entesa. Acostuma a tenir molta assistència de públic perquè es pot accedir al circuit des de la mateixa ciutat de Melbourne amb tramvia o a peu. El circuit està en un parc urbà molt gran on, a més, hi ha exposicions de cotxes, atraccions de fira i una exhibició de les tropes d’elit de l’exèrcit australià.

De les últimes edicions es recorda el doblet de l’escuderia debutant Brawn-Mercedes amb Button i Barrichello el 2009, en un GP molt accidentat que va acabar gairebé a fosques, o la de l’any passat, quan la pluja va obligar a posposar la Q2 i la Q3 al diumenge al matí.

Us recordem que la cursa se celebra amb horaris de matinada a Espanya –més detalls al lloc web del Mundial. Benvinguts de nou a la Fórmula 1!

Ja ho sabeu: si no us voleu perdre l’espectacle de la nova F1 podeu comprar les entrades per al Gran Premi d’Espanya al Circuit de Catalunya-Barcelona aprofitant la targeta RACC Master