Viu l’automobilisme clàssic amb l’Esperit de Montjuïc i gaudeix del cotxe de “Retorn al futur”

Por: RACC Blog

El cap de setmana vinent, del 4 al 6 d’abril, se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya la 4a edició de l’Esperit de Montjuïc. Es tracta d’un esdeveniment de vehicles clàssics en què se celebra la passió per l’automobilisme i el motociclisme esportiu que hi ha a Catalunya, revivint al mateix temps l’època daurada del motor a Montjuïc.

Vols veure com en va ser, d’espectacular, l’edició de l’any passat? Comprova-ho en aquest vídeo:

Seat estarà present en l’esdeveniment d’aquest any, i se centrarà en la celebració del 30 aniversari de l’Ibiza (es complirà el 27 d’abril vinent). Per això, aquesta marca prepararà una exposició molt atractiva amb les quatre generacions d’aquest model presents, versions especials, models de competició i prototipus dels salons de l’automòbil. En definitiva, tot allò relacionat amb l’Ibiza i la seva història.

Aquesta celebració és una oportunitat excel·lent per a passar un cap de setmana diferent, gràcies a les curses a la pista i el programa paral·lel ben extens d’activitats al paddock: podràs gaudir del més gran museu de la competició en viu que puguis imaginar.

El DeLorean DMC-12: el cotxe de Retorn al futur!

Podràs viure un autèntic retorn al futur com a la pel·lícula tan cèlebre de Robert Zemeckis en què un adolescent, Marty McFly (interpretat per Michael J. Fox), és enviat accidentalment del seu temps, 1985, a l’any 1955. En aquesta pel·lícula, la màquina del temps està construïda a partir d’un automòbil DeLorean DMC-12 modificat. Doncs bé, aquest cap de setmana vinent un DeLorean DMC-12, igual a l’emprat per McFly al film, presidirà el parc de vehicles de les ECOsèries, una comparació implícita a què obliga el temps. Recordem la cara de Marty el primer cop que veu el DeLorean modificat:

El DeLorean CMC-12 (motor V8 de 2.8 litres) va ser l’únic model fabricat per DeLorean Motor Company i era un esportiu amb obertura de les portes tipus ales de gavina i carrosseria d’acer inoxidable. El primer DeLorean es va construir el 1981 a la fàbrica que la companyia tenia a Irlanda del Nord, tot i que era un producte pensat per al mercat nord-americà.

Un altre element molt destacable de l’Esperit de Montjuïc serà tota l’activitat que hi haurà a la graella de la pista, encapçalada pel “Gran Premi Banco Madrid de Fórmula 1 Històrica”, i també les primeres competicions de l’any a Europa a les categories Grup C, Sports Car, Gentlemen Drivers (GT), Turismes pre-66 i Trofeu Javier del Arco, pensat per a pilots de la Península Ibèrica.

No et perdis aquest esdeveniment fantàstic per als amants del motor, amb la targeta RACC Master tens un 2×1 en l’entrada!