Test-Drive RACC, la millor manera de conèixer els nous models

Por: RACC Blog

Des del blog del Club RACC sempre busquem la millor manera de donar a conèixer els nous models de vehicles apareguts al mercat. Per aquest motiu hem creat un nou format de vídeo perquè la decisió a l’hora de comprar sigui més fàcil i senzilla, tenint l’opinió de primera mà dels experts de l’Advance Driving Center del RACC, amb una exhaustiva prova a les instal·lacions de club al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Podeu veure totes les opinions i les imatges d’aquestes proves en els nous vídeos creats per a l’ocasió, en format breu, en els quals es mostren les capacitats dels vehicles, a més de la ressenya de les seves principals característiques.

Per això hem començat amb alguns dels models més icònics de l’automoció que porten algunes de les últimes tecnologies híbrides, com és el nou Mini Countryman SE:

El nou León, vaixell insígnia de Seat d’aquesta nova dècada, ha arribat a una dosi de perfecció en disseny i conducció digna dels millors vehicles del grup Volkswagen-Audi i també ho hem posat a prova:

Com a vehicle icònic no podia faltar el Volkswagen Golf, que en la seva vuitena generació ve carregat de la màxima tecnologia per seguir sent una de les principals referències entre els compactes del segment C:

 

LES PROVES

Per conèixer exhaustivament el comportament d’aquests nous models, l’expert en conducció segura Carles Llinàs els analitza a l’Advance Driving Center, on passen diverses proves per comprovar el comportament i les aptituds de cada cotxe.

Eslàlom

L’eslàlom és una de les principals proves d’habilitat al volant, que consisteix a fer zigzaguejar el cotxe per comprovar la rapidesa en la resposta de la direcció, l’estabilitat del vehicle i la resposta de les suspensions, entre altres paràmetres.

Frenada asimètrica

La frenada asimètrica ens mostra la distància que el vehicle necessita per aturar-se per complet en un terra mullat que simula una superfície de molt baixa adherència, comprovant el funcionament de sistemes de seguretat com l’ABS, el control de tracció o el repartiment de pesos del model.

Frenada amb obstacle

La frenada amb obstacle, a diferència de l’asimètrica, ens ajuda a controlar el vehicle en el cas que ens trobem amb un imprevist a la via, per poder-lo esquivar amb seguretat, per aturar el cotxe tan de pressa com sigui possible evitant l’impacte. Per això tornem a posar a prova la frenada del vehicle, el control de tracció i l’estabilitat. Com en l’asimètrica, les condicions de frenada també són sobre superfície de baixa adherència.

Frenada a la corba

La prova de frenada a la corba tracta d’aturar el vehicle en el menor temps possible dins d’un mateix carril en un revolt. Aquesta és una altra de les proves que es realitzen en els cursos de conducció segura de l’Advance Driving Center i un dels conceptes bàsics per millorar l’habilitat al volant, en la qual es posa a prova la deriva del model.

 

Aquestes són algunes de les proves que es realitzen als cursos de conducció segura de l’Advance Driving Center.

A més de conèixer a fons les qualitats d’aquests models, des del Club RACC també oferim la possibilitat de comprar-los a través del nostre servei de venda de vehicles, en el qual assessorem el comprador sobre quina és l’elecció que s’adapta més bé al seu perfil.