Tens por de conduir?

Tags: .

Por: RACC Blog

Ansietat, estrès, malestar, inseguretat al volant… Són molts els símptomes que delaten la por de conduir o amaxofòbia, tot i que es mesuren en diferents graus. Hi ha des dels que pateixen nervis a l’hora de conduir, fins als que es bloquegen completament i són incapaços de seure davant del volant.

tens por de conduir?

Tot i que sembla una fòbia aïllada, que perjudica poca gent, la por de conduir afecta al 30% dels conductors espanyols. Els casos més greus, quan la por de conduir impedeix posar-se al volant, afecta el 6% dels conductors.

Per superar la inseguretat al volant és necessari canviar la percepció d’amenaça que té la persona. Els casos més greus potser necessitaran ajuda psicològica, però en la majoria dels casos, els formadors viaris i les autoescoles juguen un paper clau per ajudar a superar aquesta por al volant.

Mireu, sinó, en Luc Loren qui, després d’unes classes amb un professor de l’autoescola del RACC, s’atreveix a agafar el volant i conduir amb tota seguretat.

L’autoescola del RACC ofereix ajuda psicològica i atenció personalitzada perquè tothom pugui conduir amb total seguretat. Si necessites més informació, truca al canal telefònic (900 307 307), o envia un whatsapp al número corporatiu 696 86 16 60. També pots enviar un mail a info@raccautoescola.cat o entrar a www.raccautoescola.cat.
Si has de fer algun curs de conducció, aprofita el 20% de descompte del Black Friday, del 25 de novembre al 2 de desembre!