Segueix el consell de Márquez i Rins: treu-te el carnet amb el RACC

Por: RACC Blog

Ja queda menys perquè acabi l’hivern, la primavera s’apropa i el MotoGP comença la temporada a la pista de Qatar d’aquí a pocs dies. Al RACC tenim ganes que comenci i que puguem portar els tres títols a casa, cosa que va estar a punt de passar l’any passat amb Marc Márquez, Pol Espargaró i Àlex Rins. Els dos primers ho van aconseguir; però Rins, en canvi, va trobar uns rivals més forts i, tot i que va liderar la cursa, el títol se li va escapar per poc a Cheste.

Àlex Rins racc socis

 

Als pilots RACC les lesions els han complicat una mica l’inici de la temporada, però sigui com vulgui per a ells és com començar un nou curs escolar: cartera nova, llibres nous, nous companys de classe i nous professors…

I ja que parlem de tornar a l’activitat escolar, justament Àlex Rins no ha deixat d’anar “a escola” , i combina els viatges amb les classes a l’Autoescola RACC , perquè està en el procés de treure’s el carnet de conduir. Quan ho hagi aconseguit, tindrà més fàcil els desplaçaments als aeroports, o del circuit a l’hotel , etc.

Marc Márquez coche RACC

El que sí que ja es va treure el carnet amb el RACC va ser Marc Márquez: va ser abans de ser campió de MotoGP, i havia de buscar temps per poder fer les pràctiques entre tants dies fora de casa. Amb el RACC va descobrir què significa ser un conductor ben format i que aplica sempre les lliçons i consells apresos gràcies a la qualitat i experiència del professorat de les Autoescoles RACC. Ara el seu germà, Àlex Márquez, està seguint les seves passes.

Ara ja ho saps: matricula’t a RACC Autoescola i, a més de treure’t el carnet en una autoescola amb els mitjans més moderns i una formació adaptada a les teves necessitats, és possible que coincideixis un dia a l’aula amb un pilot RACC :-). Recorda que RACC Autoescola es l’única que t’ensenya a controlar el cotxe en situacions d’emergència i que podràs fer una classe de conducció segura.

A més, del 12 al 16 de març pots visitar el nostre estand al Saló de l’Ensenyament de Barcelona i matricular-te només per 95 euros si ho fas via web. Anima’t!