Quin tipus de mare conductora ets?

Por: RACC Blog

Alguna vegada t’has preguntat quin tipus de conductora ets? Et transformes al volant o creus que som com conduïm? Si quan et mires al mirall retrovisor tens dubtes de quin tipus de mare conductora ets, aquí et proposem alguns perfils, a veure si t’hi reconeixes.

estresada_CAT

Mare estressada: si ets d’aquestes mares que sempre va amb el cotxe ple: de canalla, de les bosses de la compra, de la roba de la tintoreria o dels papers de la feina, probablement pertanys a aquest grup. No són conductores agressives però estan sempre pendents del rellotge, del telèfon mòbil i de no oblidar res. Tenen pocs moments de tranquil·litat però cal reconèixer que arriben a tot. Felicitats! A vegades és un autèntic repte.

hooligan_CAT

Mare hooligan: semblen molt dolces i tranquil·les però quan es posen al volant, es transformen. S’irriten, perden els nervis, toquen el clàxon i criden als altres conductors com si els hi anés la vida. Encara que en moltes ocasions valgui la pena perdre els nervis i aquesta pugui ser una bona forma de reduir l’estrès, per conduir, millor tenir el cap clar. Si t’agrada desfogar-te, fes-ho en veu baixa i amb humor. T’estalviaràs que t’amarguin el dia i que els teus fills t’acabin renyant a tu per cridar o dir coses que ells tenen prohibides.

popstar_CAT

Mare popstar: el cotxe és un gran lloc per deixar-se anar a cantar. Si t’agrada posar música, taral·lejar-la en veu ben alta i gaudir del moment, sola o cantant amb els petits, ets una conductora popstar. Això sí, com a mare conductora, aprofita els moments en què vas sola per gaudir de la teva música perquè quan portis els teus fills, el més probable és que posis la seva, i encara que et sàpigues també les seves cançons, no sempre compartireu els mateixos gustos.

miedosa_CAT

Mare poruga: són mares a les quals no els agrada conduir, no els ha agradat mai i ho han evitat fins que no se n’han pogut escapar. Al volant se senten insegures i també els fa por perdre’s o equivocar-se de camí. I tot això, a més, estant pendent dels nens. És un repte i no és gens fàcil, però si et sents part d’aquest grup, endavant! Ja has començat i això és el més important. Recorda que l’experiència és un grau i com més practiquis, millor i més segura et sentiràs. Ànim!

Ja saps quin tipus de mare conductora ets? Siguis com siguis, hi ha una cosa segura: aniràs més tranquil·la sabent que si un dia tens un contratemps a la carretera disposes de la millor assistència mecànica. Gaudeix d’aquesta tranquil·litat, com a mare i com a conductora.

Creativitat: Ferran Morales