Espectaculars persecucions de cotxes a pel·lícules!

Tags: ., ,

Por: RACC Blog

Hora Punta 3¿Què seria de les pel·lícules d’acció sense derrapades, salts impossibles, frenades i trompades que acaben amb el cotxe com un acordió, a punt per al desballestament? T’oferim una selecció d’espectaculars escenes protagonitzades per cotxes. Gaudeix-la a pantalla completa. I vés pensant a fer un curs de conducció segura, si no vols que el teu cotxe acabi com el Cadillac del Superagent 86.

Hora punta 3 (2007). Chris Tucker a l’aire, subjectat des d’un taxi parisenc Renault Space per Jackie Chan i des de l’altre costat per un sicari de la màfia xinesa amb moto… Una de les fantasmades més originals d’aquesta franquícia taquillera.

Sense identitat (2011). A Liam Neeson li roben a Berlín la identitat i l’esposa, una llàstima tractant-se de la January Jones (la primera dona del Draper a Mad Men, per situar-nos). Dirigida pel català Jaume Collet-Serra. Amb duel de cotxes alemanys: taxi Mercedes robat i marxa enrere contra VW Touareg.

Starsky & Hutch (2004). Calia una pel·lícula? Mentre busquem arguments per respondre, podem delectar-nos amb el famós vol del Gran Torino vermell del 75 conduït per Ben Stiller amb Owen Wilson de copilot, al port de la fictícia Bay City, Califòrnia.

Harry Potter i la cambra secreta (2002). Com que Harry i Ron arriben tard a l’andana 9 i ¾ de l’estació King’s Cross, han de viatjar fins a Hogwarts en el vell cotxe volador dels Weastly –un Ford Anglia 105E– que acaba destruït pel salze boxejador. No entens res? Típic d’un muggle.

Batman Begins (2005). Acció a dojo i persecucions impossibles per les teulades de Gothan City. El batmòbil es va construir a propòsit per a la pel·lícula, amb motor GM de 5 litres i 500cv i llantes de 44 ‘. Tot i que en moltes escenes –lamento decebre’t– es van utilitzar models a escala, teledirigits.

The Matrix Reloaded (2003). Sobredosi de xapa i pintura a l’autopista. Morpheus i Trinity circulen en un Cadillac CTS al costat d’altres Cadillacs, Chevrolets, Osmoldbiles i BMWs. En total, més de 300 vehicles, incloses motos i camions.

Arma letal 3 (1992). Mel Gibson i Danny Glover contra traficants d’armes a Los Angeles, amb escenes trepidants dosificades cada 10 minuts, entre elles, la frenètica persecució per una autopista en obres. Un Gibson escabellat a bord d’una Harley Electra Glide de la policia empaitant una pickup GMC Serra…

Twister (1996). Discreta pel·lícula catastrofista sobre tornados salvada pels magnífics efectes especials. Planteja un dilema que tots ens hem preguntat alguna vegada: si circules amb una Dodge Ram 2500 a tota velocitat i de sobte et trobes una casa cap per avall enmig de la carretera… què fas? La resposta: entra per la finestra i sense trucar.

Superagent 86 (2009). Després d’un esbojarrat recorregut per un camp de golf, el luxós Cadillac DTS conduït pel superagent s’emporta pel davant una caseta de fusta i la seva figura de peix espasa, l’esmolat nas del qual queda a pocs centímetres del nas del copilot, el “jefe”. Escena rodada per especialistes. No ho intentis amb el teu “jefe” (o sí, tu mateix).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1vwkLBA8R6c]