Els accidents de trànsit més insòlits

Por: RACC Blog

accidentes insólitos

Foto: Omar Landeros

Els accidents de trànsit són una cosa molt seriosa perquè poden provocar tragèdies personals, per la qual cosa cal tenir-los molt de respecte. No obstant això, alguns ens sorprenen per la seva naturalesa absurda i insòlita. Hi ha exemples en què directament ens preguntem: però en què pensava?

Hi ha multitud de casos graciosos sense conseqüències per a les persones que podem veure per la xarxa. Per exemple, una dona que gairebé va posar l’automòbil en un vaixell, un cotxe a Rússia que es va quedar penjant al cable d’un tramvia, un acte que inexplicablement va acabar a la teulada d’una casa victoriana de Londres i fins i tot un conductor japonès que va posar el cotxe en una entrada de metro. Trobem paradoxes com el camioner que va provocar un accident perquè s’havia ennuegat amb un tros de poma, però que alhora es va salvar de morir d’asfíxia quan es va colpejar contra el volant, o situacions absurdes com la d’un home que es va estavellar amb el seu cotxe contra una pizzeria i en comptes de preocupar-se va demanar una pizza. I, com en un dels accidents de trànsit curiosos que apareixen el següent vídeo, hem pogut veure també alguns cotxes dins de piscines.

Robatoris que acaben malament, Fred Picapedra i col·lisions amb factura milionària: més accidents curiosos

  • El 2012 una dona va robar una camioneta a la ciutat texana de San Angelo. Diverses patrulles de policia van començar a perseguir la sospitosa. La persecució es va desenvolupar per diferents llocs de la ciutat fins que la mala sort (per a la dona) va fer que s’estavellés davant de la comissaria de policia de la ciutat. La cara de sorpresa dels agents devia ser espectacular. Font: Neatorama.
  • Un cas que va acabar no en un xoc, sinó en dos, va ser el publicat pel Naperville Sun, també el 2012. La història comença una tarda de juny quan una dona nord-americana de 66 anys va estampar el seu vehicle contra un negoci local. Fins aquí podria ser un incident de trànsit més, encara que no és molt freqüent encastar un vehicle dins d’una botiga. El realment sorprenent és que la tarda del dia següent la mateixa dona va tornar a estampar un altre vehicle contra un altre establiment de la mateixa ciutat. La dona va al·legar que en els dos accidents havia tingut problemes amb els frens. No obstant això, la policia va declarar que “no tenia gaire sentit” perquè es tractava de dos vehicles diferents. El més plausible, segons fonts policials, és que la dona confongués el pedal de l’accelerador amb el del fre en tots dos casos. Font: Huffington Post.
  • A Fred Picapedra li va sortir un imitador a la petita ciutat de Roseville, a l’Estat nord-americà de Michigan. La majoria dels conductors no conduirien un automòbil si els frens no funcionessin. Aquest no és el cas d’un jove nord-americà de 24 anys, que va confiar en la seva capacitat de poder frenar el cotxe a l’estil dels Picapedra. Com era d’esperar, l’invent no li va sortir massa bé i es va acabar emportant quatre cotxes per davant. Ningú no en va sortir ferit, només els cotxes van acabar amb uns quants bonys i segurament la reputació del noi va quedar en entredit. Com és lògic, el conductor va haver de presentar-se al jutjat al cap de poc. En cap moment el jove va estar sota els efectes de l’alcohol o de cap droga, simplement estava molt cansat, segons ha informat l’atestat policial. Font: Neatorama.
  • I aquí va el que és probablement l’accident més rar i un dels més cars de la història de la conducció. Segons el diari japonès Asahi Shimbun, el 2011 vuit Ferraris, tres Mercedes, un Lamborghini i dos Toyota van patir un xoc múltiple en una autopista de la prefectura de Yamaguchi, al sud del país. Els automòbils es dirigien en caravana cap a la ciutat d’Hiroshima a celebrar un acte. Segons la premsa japonesa, l’accident es va produir quan el conductor d’un dels Ferraris va intentar canviar de carril i es va estavellar contra la mitjana de l’autopista. Alguns dels testimonis del xoc van afirmar que els vehicles excedien el límit de velocitat. El cost total de l’incident va pujar a més de 300 milions de iens o, el que és el mateix, més de dos milions d’euros. Font: BBC.
  • També va resultar caríssim l’accident que es va produir a Mònaco el 2011, el lloc del món amb més cotxes cars per quilòmetre quadrat, amb una valoració de gairebé 800.000 euros. Un Bentley Azure va xocar contra un Mercedes Classe S, i com a conseqüència va acabar impactant també contra un Porsche, un Aston Martin, un Ferrari i un Rolls Royce. La conductora i els acompanyants es van quedar dins del cotxe, sense saber o sense voler reaccionar. Font: Herald Sun.

Encara que un sempre està segur que no li passarà res semblant, sempre és millor tenir contractada una bona assegurança de cotxe, per si de cas :) I que et doni una atenció adequada i personalitzada en els #MomentsClau.