El meu fill no vol treure’s el carnet de conduir

Per: David Felipe

Curs de conducció segura

Si el teu fill prefereix anar amb bicicleta o transport públic i no veu la necessitat de treure’s el carnet de conduir, no et desesperis, forma part de la seva generació. Estudis recents, tant aquí com en altres països, a més d’opinions recollides per RACC Autoescola, constaten que els joves senten cada vegada menys interès per saber conduir o tenir cotxe. La comoditat del transport públic a les zones urbanes, les noves formes de comunicació en línia o estalviar-se els costos de tenir un cotxe en són alguns motius. No obstant això, la independència o trobar feina segueixen sent raons de pes per treure’s el carnet de conduir, i també disposem de nous mètodes que ho faciliten i ho fan més amè. Pren nota per poder explicar als teus fills per què han d’apuntar-se ja a l’autoescola.

Bons motius per treure’s el carnet de cotxe:

  • Independència i llibertat: millor no haver de dependre dels altres per desplaçar-se on sigui i quan sigui. A més, això no implica renunciar al transport públic o la bicicleta. Es tracta d’una possibilitat més.
  • Capacitat de reacció: davant d’una emergència que requereixi desplaçar-se de forma urgent, millor dependre només d’un mateix. Millor no perdre temps fent trucades a un taxi, pares o amics.
  • Trobar feina: saber conduir és de les moltes coses que es valoren en un currículum. I no només per treballar de conductor o repartidor, també per a ocupacions de comercial, reporter o executiu, entre altres.
  • Seguretat: encara que és fàcil trobar algú que et porti amb cotxe o compartir desplaçaments, també cal estar segur que la persona que condueix ho fa bé i de forma responsable. Davant el dubte, ningú al volant millor que un mateix.
  • Com més aviat, menys mandra: sembla un tòpic però és cert que quan més grans ens fem, més mandra fa aprendre a conduir. Si aprofites que ho fan els teus amics i que encara tens l’hàbit d’estudiar, et serà molt més fàcil.

Curs de conducció segura

Nous incentius:

Conscients de les noves prioritats i preocupacions dels joves, a l’autoescola del RACC estem buscant noves opcions “per acostar-nos-hi i buscar fórmules per fer que treure’s el carnet sigui més divertit i atractiu”, explica Alberto Caamaño, mànager de Formació de Conductors del RACC.

  • Ús de les noves tecnologies per poder estudiar la teòrica o fer els testos en línia o una aplicació (en fase de prova) perquè els alumnes puguin “competir” i jugar entre ells a l’hora de practicar per a l’examen.
  • Curs de conducció segura: els nostres alumnes reben una classe gratis amb simulador de bolcada i frenada d’emergència. No només els dóna majors habilitats al volant, també “es diverteixen i els aporta una nova visió del fet de treure’s el carnet de conduir”.
  • Conducció eficient: per aconseguir una conducció més ecològica i menys contaminant, d’acord amb les prioritats ambientals dels nostres temps.
  • Facilitats econòmiques perquè el preu no sigui un impediment, i noves fórmules pròximes al low cost en fase d’implementació.

Troba l’assegurança de cotxe online que millor s’adapti a les teves necessitats

Encara et falten arguments? No dubtis a visitar-nos.