Cinc raons per les quals el SEAT León SC pot triomfar

Tags: .

Por: RACC Blog

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6FVlnaTKsS0] 1. Disseny exterior: El SEAT León SC crida l’atenció a tothom. Un embolcall de disseny coupé, modern i eminentment esportiu que aprofita a la perfecció la carrosseria tres portes, però amb aspectes molt funcionals per a una utilització en el dia a dia com un cotxe pràctic.

2. Molt còmode de conduir. L’interior, elegant i esportiu, està pensat perquè el conductor no es distregui i se centri en el seu paper fonamental. El quadre de comandament, que no varia respecte al SEAT León 5 portes, ofereix tota la informació necessària. Els passatgers viatgen amb comoditat, fins i tot dos adults a la part posterior.

3. Consum reduït. El SEAT León SC compte en la seva oferta amb un motor que gasta només 3,8 litres als 100 km. Es tracta del TDI 1.6 CR de 105 CV Start / Stop, que a més emet a l’atmosfera únicament 99 grs / km de CO2. La versió automàtica DSG, per la qual cada vegada s’interessen més compradors de cotxes, gasta només 3,9 litres.

4. Tecnologia al servei de la seguretat. Incorpora de sèrie el fre multi col·lisió, que deté el vehicle completament en cas de risc d’accident. I en opció, per un preu raonable, pot equipar detector de somnolència, assistent per canvi automàtic de llums llargues a curtes i avís de canvi involuntari de carril.

5. Preu assequible. Accedir a aquest “esportiu coupé” és una realitat (amb tots els descomptes) a partir de 14.990 €

Podeu veure les ofertes de vehicles per socis RACC aquí.