Aprovaries el carnet de cotxe si t’examinessis avui? – RACC

Por: RACC Blog

Et vas preparar a consciència per superar el test d’examen per treure’t el carnet de cotxe. Una pregunta després de l’altra, màxima concentració i una mica de suor freda. Les classes pràctiques a l’autoescola t’il·lusionaven més que la part teòrica i a això anaves, a aprovar el teu examen el més aviat possible! I ho has aconseguit! Quant fa d’aquell examen teòric? 10, 15, 20 anys o més?

  1. Tots els automòbils han de portar triangles de presenyalització? No tots els automòbils porten triangles de seguretat, ja que la motocicleta és un d’ells i no tens obligació de portar-los.Triangle de seguretat - Carnet de cotxe
  2. Es pot parar i estacionar en corbes i en canvis de rasant? En corbes i canvis de rasant es permet parar i estacionar. On està prohibit és en els de visibilitat reduïda.
  3. Amb pluja intensa quina llum antiboira es permet utilitzar? Amb pluja intensa només es permet utilitzar la llum antiboira davantera, en aquest cas la del darrere està prohibida.
  4. Amb un stop i una llum groga intermitent, què hem de fer? Amb llum groga intermitent i un stop, cal aturar-se i respectar la senyal de stop.
  5. Està permès circular per sota de la velocitat mínima de la via?  Està permès circular per sota de la velocitat mínima de la via, quan les circumstàncies meteorològiques no siguin favorables.
  6. Quina és la velocitat màxima d’un vehicle que no té llum de frenada? 25 km / h.